BG-Fit Metingen

bg-fit-metingenWij bieden een uitgebreide Specialized BG fit meting aan. Hiervoor hebben wij in de winkel een professionele ruimte ingericht. De ‘Body Geometry Fit Integration Technology’ is alleen te vinden bij een Specialized dealer. De meting heeft als speerpunten het comfort en efficiency van de fietser te verhogen en de kans op blessures te verkleinen.

BG FIT PROCES

  • Pre-Fit InterviewElke meting begint met een kort gesprek over de doelen, de geschiedenis, de wensen en de behoeften van de rijder.
  • Flexibiliteits TestHier maken we een gedetailleerd plaatje van de stand van zaken wat betreft de flexibiliteit en de bouw van het lichaam. De structuur van de voet, de positie van de knie, de vorm van de ruggengraat en de draaiing van de heup worden gespiegeld aan de rest van het lichaam. Daarnaast is er aandacht voor de breedte van de zitbotjes om op zoek te gaan naar de juiste breedte van het zadel.
  • Op de fietsWe gaan op basis van de persoonlijke kenmerken van de klant op zoek naar de perfecte positie wat betreft kracht en comfort. Door middel van aanpassingen aan de zadelhoogte, zadelterugstand, stuurhoogte, lengte van de stuurpen en positie van de voet bereiken we de meest gunstige positie.

Afspraak maken?
Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons, via onderstaand mailadres:
info@verdoesfietsen.nl