De Winkel

De Winkel

Verdoes fietsen staat al jaren bekend in en omstreeks Den Helder.

In onze winkel vindt u alles op het gebied van fietsen. Naast de vele A-Merken fietsen die wij voeren hebben wij o.a ook kleding, schoenen, helmen, fietscomputers, onderdelen en accessoires.

Of u nu op zoek bent naar een racefiets, stadsfiets of een E-bike, Verdoes fietsen heeft het allemaal in huis.

scherp aanbod kunnen doen.

Merken:

  • Sparta
  • Gazelle
  • Cube
  • Wilier
  • Specialized
  • Sensa
  • Private label (stel uw eigenfiets samen)
  • Forca bikes made by Verdoes

Kleding en accessoires:

Ook voor kleding en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Van shirt tot helm en van fietstas tot slot, u vindt het allemaal in onze winkel.

Voorraad:

Wij hebben veel fietsen op voorraad zodat u snel fietsplezier uit uw nieuwe fiets kunt halen.

Privatelabel:

In Den Helder is hij al veel gezien; de zogenaamde Verdoes fiets. Gebouwd van hoogwaardige materialen voor een perfecte kwaliteit en jarenlang fietsplezier. Wilt u een fiets die echt in het oog springt en welke u geheel kunt aanpassen naar uw smaak of wensen? Of wilt u voor uw bedrijf een echte bedrijfsfiets met uw bedrijfsnaam erop? Kom langs in de winkel om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Forca:

Bent u opzoek naar een mountainbike of racefiets die helemaal voldoet aan uw wensen?
Dan is Forca het concept wat u zoekt. Maak een keuze uit de verschillende onderdelen die voldoen aan uw wensen en wij bouwen voor u een custom fiets die helemaal bij u past.

Wij hebben in de winkel ook een aantal standaard samengestelde modellen in de winkel staan waaruit u uw keuze kunt maken.

Bikefitting:

Heeft u blessures? Twijfelt u of u goed op uw fiets zit en uw kracht optimaal kunt benutten? Doe dan bij ons in de winkel een Bikefitting.

Wij bieden een uitgebreide Specialized BG fit meting aan. Deze meting heeft als speerpunten het comfort en de efficiency van de fietser te verhogen en de kans op blessures te verkleinen.

Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons, via onderstaand mailadres:
info@verdoesfietsen.nl

Werkplaats:

In onze professionele werkplaats dragen wij met de grootst mogelijke kwaliteit zorg voor uw fiets. Of u nu komt voor het plakken van een band, het afmonteren van een zadel of het uitlezen van uw e-bike, onze professionele monteurs staan altijd voor u klaar.

Inruil:

Wij ruilen ook fietsen in zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Voor een taxatie van uw fiets kunt u het beste met uw fiets bij ons langskomen in de winkel. Zodat wij u gelijk een scherp aanbod kunnen doen.