Fietsverhuur

Huur een fiets en beleef een onvergetelijke dag!

 

Ontdek de “Kop van Noord-Holland” en Texel en huur één van onze stadsfietsen met 3 versnellingen of een sportieve elektrische fiets die is voorzien van 7 versnellingen en een krachtige Shimano Steps middenmotor.

Gratis parkeren

Bij onze winkel treft u een ruime overzichtelijke gratis parkeergelegenheid voor uw auto zodat u relaxed kunt beginnen aan uw dagje uit.

 

Vanaf onze winkel fietst u in ca. 17 minuten via de binnenstad van Den Helder langs het Marinemuseum of de Oude Rijkswerf ‘met vele terrasjes en restaurants’ naar de veerboot die Texel met Den Helder verbindt.

  • Gratis parkeren
  • Goed geprijst
  • 17min van de veerboot
  • Vanaf €9,50 per dag
  • Stadsfiets met Nexus 3
  • E-bike met Nexus 7 en Shimano Steps middenmotor
Bij onze winkel treft u een ruime overzichtelijke gratis parkeergelegenheid voor uw auto zodat u relaxed kunt beginnen aan uw dagje uit.
– Ruud Verdoes

Ondek Texel op de fiets

4.7km van de veerboot
140km fietspad
17min. naar de veerboot

Verhuurprijzen

Model fiets Per dag Per week
Sportieve fiets met 3 versnellingen en handremmen €9,50 €55,-
Elektrische fiets met Shimano steps middenmotor (actieradius +/- 80 km) €22,50 €140,-
Kinderzitje op de bagagedrager €5,- €20,-

Inleveren fiets

Voor het inleveren van uw huurfiets hanteren wij flexibele tijden zodat u zo optimaal mogelijk kunt genieten van een prachtige zonsondergang in zee of de laatste boot van Texel terug naar het vaste land.

Heeft u verdere vragen of wilt u zeker weten dat we desbetreffende fietsen beschikbaar hebben of reserveren kunt u een mail sturen aan info@verdoesfietsen.nl

bollenvelden-noord-holland
fietsen-in-noord-holland
noord-holland fiets huren
texel-fiets-huren
tulpen
veerboot-texel

Routes in de kop van Noord-Holland

U kunt u diverse prachtige routes starten vanuit onze winkel richting het voormalige eiland Wieringen of via de kust afzakken richting Julianadorp aan Zee of het gezellige en toeristische Callantsoog.

Daarnaast kunt u nog vele andere prachtige fietsroutes verkennen op Texel of langs de Waddenzee richting Den Oever.

Zuiden van Den Helder – 72.9 km

Nergens is een land zo kundig drooggelegd als in Nederland. Het polderlandschap geldt dan ook als typisch Hollands; er zijn er in Nederland zo’n 4000 van. Het waterpeil wordt geregeld door poldermolens, gemalen of afwateringssluizen. Een lange maar mooie route, ideaal voor een E-bike.

Napoleon route – 17.8 km

Den Helder kent een unieke ligging, met aan drie kanten zee. Napoleon zag in 1811 deze plek langs de kust als het “Gibraltar van het Noorden” en stationeerde er de marinevloot. Voor de verdediging van de haven liet Napoleon een aantal forten bouwen: fort Kijkduin, Erfprins, Dirksz Admiraal en Oostoever.

Langs de kust omlaag – 78.1 km

Maak kennis met de uitgestrekte duinen en stroken weiland. Vergeet tenslotte de bollenvelden in het grootst aaneengesloten bloembollengebied van de wereld niet met deze route in het noorden van ons land. Vergeet tijdens deze route je goede camera niet mee te nemen, je kunt prachtige plaatjes schieten!