Werkplaats

Onze werkplaats is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00.

U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen en in de meeste gevallen staat uw fiets binnen 24u gerepareerd voor u klaar.

Als u niet uit de buurt van Den Helder komt dan is het mogelijk om ons vooraf te bellen voor een afspraak. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u op uw fiets kunt wachten terwijl deze gerepareerd wordt. Uiteraard onder het genot van een vers gezet kopje koffie.

Onderstaande punten vallen onder de kernwaarden van ons bedrijf:

  • Duidelijkheid

Wij streven erna om vooraf duidelijkheid te geven over de te verwachten reparatiekosten. Zo weet u vooraf hoeveel u kwijt bent aan de reparatie van uw fiets.

  • Leenfietsen

Als uw fiets ter reparatie bij ons wordt aangeboden dan hebben wij voor u altijd een leenfiets paraat staan. Zodat u zorgeloos kunt blijven fietsen.

  • Vakkundigheid

Uw fiets wordt door ons vakkundig en  zeer ervaren personeel na gekeken. Met de grootst mogelijke kwaliteit dragen wij zorg voor de reparatie van uw fiets.

Onderhoudsbeurt

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt van uw fiets. Heeft uw fiets enige tijd stilgestaan? Heeft uw (race)fiets overwinterd in de schuur of op zolder en wilt u binnenkort weer gaan fietsen? Dan is het altijd mogelijk om door ons vakkundig personeel uw fiets van top tot teen te laten controleren zodat u zorgeloos kunt blijven fietsen.

Merken

Wij repareren alle merken. Hierbij hoeft de fiets niet bij ons aangeschaft te zijn.